Dit is Stampin’ Up!

Dromen werkelijkheid maken

Veel mensen dromen ervan hun hobby in hun werk om te zetten. Shelli Gardner en haar zus deden precies dat toen ze Stampin’ Up! oprichtten in 1988.

De jonge moeders uit Kanab (Utah) hebben het idee om in een ontspannen sfeer samen te knutselen omgevormd tot een bedrijfsmodel: stempels en al het andere dat nodig is om te knutselen zal niet in winkels worden verkocht, maar bij evenementen die plaatsvinden bij mensen thuis.

 

Stampin’ Up is een wereldwijd bedrijf

Stampin’ Up! producten worden niet verkocht in winkels maar bij thuisparty’s via een netwerk van onafhankelijke verkoopadviseurs die demonstrateurs worden genoemd. Momenteel zijn er ongeveer 50.000 Stampin’ Up! demonstrateurs wereldwijd actief.

Het bedrijf is al meer dan 25 jaar succesvol in de VS en is nu ook actief in de volgende landen: Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Het wereldwijde kantoor van Stampin’ Up! Is gevestigd in een kantoor van 28.000 vierkante meter in Riverton, Utah. De 7.400 vierkante meter grote fabriek is gevestigd in de geboorteplaats van Shelli Gardner, Kanab, ook in Utah.

In totaal telt het bedrijf meer dan 500 personeelsleden. Er zijn extra kantoren in Australië, Nieuw-Zeeland en Japan, evenals het Europese kantoor in Duitsland (Neu-Isenburg).

Stampin’ Up! in Europa en Nederland

In 2007 is Stampin’ Up! geopend in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In 2012 volgden Oostenrijk en Nederland dit voorbeeld en werden de vijf landen samengevoegd tot één regio. Sindsdien is het bedrijf voortdurend gegroeid en zijn er momenteel zo’n 10.000 demonstrateurs in Europa die hun passie voor stempelen, scrapbooking en kaartmaken doorgeven.

Stampin’ Up! Europe GmbH, het hoofdkantoor voor Europa, is gevestigd in Neu-Isenburg, Duitsland.

Contact

Hello Stampin
Janet Philips
Meester Nennstiehlweg 16
9367 PD  De Wilp
06 - 29408744

 

Hello Stampin Online