Over Mij

Hello! Hallo!

Wat leuk dat je op deze pagina komt om info te vinden over de drijvende kracht achter Hello Stampin’. Ik ben Janet Philips. Ik woon samen met mijn partner en zoon in De Wilp, provincie Groningen. Mijn Stampin’ Up! activiteiten doe ik naast mijn werk in de financiële wereld.

31 maart 2017 heb ik me aangemeld als demonstratrice bij Stampin’ Up! Dit was op de valreep van een leuke actie. Het stempelen en knutselen met de leuke artikelen van Stampin’ Up! was al langer bekend bij mij. De waardering is begonnen in 2015.

In november 2015 heb ik een workshop van Stampin’ Up! gevolgd die werd aangeboden via het tijdschrift HobbyHandig. Na een leuke workshop en een gratis stempelset is mijn collectie van Stampin’ Up! alleen maar gegroeid! Na deze (her)kennismaking volgden meerdere workshops die ik heb bezocht.

Begin 2017 is mijn enthousiasme voor Stampin’ Up! groter geworden. In februari mocht er een serie traktaties komen voor mijn zoon zijn verjaardag om uit te delen op school! Een stempelvriendin kwam met het leuke idee om Minions doosjes te maken…dus een paar pakken geel papier besteld om de doosjes te maken!

Er bleef geel papier over en dat wilde ik als basis gebruiken voor mijn eerste swap op mijn eerste teamdag op 6 mei 2017! En de kleur geel is de basis geworden voor het ontstaan van Hello Stampin’.

geel = yellow

yellow stampin’

y(h)ello(w) stampin’

hello stampin’

Hello Stampin’

Contact

Hello Stampin
Janet Philips
Meester Nennstiehlweg 16
9367 PD  De Wilp
06 - 29408744

 

Hello Stampin Online